Publikavimo data: 2024-03-29
Tartaletės su paštetu
Tartaletės su kepenų paštetu - puikus užkandis stalui ir bet kokiai šventei. Siūlome paprastą receptą su paruoštomis tartaletėmis ir paštetu iš vištienos kepenėlių, svogūnų, morkų ir sviesto. Patiekalui papuošti galite naudoti putpelių kiaušinius, vyšninius pomidorus ir žalumynus. Taip užkandis bus ne tik skanus, bet ir gražus. Būtinai rinkitės šviežias ir kokybiškas kepenėles: jų paviršius turi būti lygus, be taškelių, rusvai bordinės spalvos, konsistencija - nelipni.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną. Vištienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Į keptuvę sudėkite kepenėles, svogūnus ir morkas, kepkite 7 minutes. Gautą mišinį sudėkite į maišytuvą ir plakite visu pajėgumu. Įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Šaukštu sudėkite kepenų paštetą į paplotėlius. Papuoškite kiaušiniais ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos