Tartaletės su paštetu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Tartaletės su paštetu

Tartaletės su kepenų paštetu - puikus užkandis stalui ir bet kokiai šventei. Siūlome paprastą receptą su paruoštomis tartaletėmis ir paštetu iš vištienos kepenėlių, svogūnų, morkų ir sviesto. Patiekalui papuošti galite naudoti putpelių kiaušinius, vyšninius pomidorus ir žalumynus. Taip užkandis bus ne tik skanus, bet ir gražus. Būtinai rinkitės šviežias ir kokybiškas kepenėles: jų paviršius turi būti lygus, be taškelių, rusvai bordinės spalvos, konsistencija - nelipni.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartaletės su paštetu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną. Vištienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Į keptuvę sudėkite kepenėles, svogūnus ir morkas, kepkite 7 minutes. Gautą mišinį sudėkite į maišytuvą ir plakite visu pajėgumu. Įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Tartaletės su paštetu Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Šaukštu sudėkite kepenų paštetą į paplotėlius. Papuoškite kiaušiniais ir vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos