Publikavimo data: 2024-04-06
Tartaletės su varške ir lašiša
Paprastas užkandis, tinkantis žuvies mėgėjams. Nereikalauja beveik jokių įgūdžių ir naudoja minimalų kiekį indų. Šis receptas taip pat gali paskatinti pradedančiuosius virėjus imtis kūrybiškumo, nes laimėti vertas klasikinis skonių derinys, kurį galima papildyti netikėtais ingredientais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus. Varškę ir smulkintus krapus sudėkite į gilų dubenį. Išmaišykite, kad krapai tolygiai pasiskirstytų sūryje.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Išdėliokite pyragėlius, užpildykite juos iki kraštų varškės ir krapų mišiniu. Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą lašišą.
Kategorijos