Publikavimo data: 2024-02-04
"Tiffany" salotos receptas
Paruošti "Tiffany" salotas - tarsi papuošalą. Viskas priklauso nuo puošybos. Tačiau, nepaisant sudėtingumo, šios salotos tikrai taps jūsų stalo deimantu.
Žingsnis 1
Nulupkite filė ir lengvai blanširuokite. Nuplaukite vynuoges ir atsargiai nuimkite jas nuo kotelio. Išvirkite kiaušinius ir smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Pasūdykite ir papipirinkite filė, tada apkepkite ją keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą. Tada uždengkite dangčiu ir palikite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Atvėsinkite išvirtą filė ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 4
Nulupkite kietai virtus kiaušinius ir juos smulkiai sutarkuokite. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas: ant lėkštės dugno sudėkite vištienos filė sluoksnį ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Dėkite kiaušinių ir sūrio sluoksnius, taip pat kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu.
Žingsnis 7
Viršutinį sluoksnį pabarstykite graikiniais riešutais, tolygiai paskleiskite vynuoges ir patiekite.
Kategorijos