Publikavimo data: 2025-08-20
Tikra skani raugintų kopūstų sriuba
Pateikiame sriubos receptą, kurį lengva pagaminti ir kuris yra nepaprastai skanus.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies, šaukštu pašalinkite putas.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Raugintus kopūstus nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 4
Paruoškite kepinius. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir užkaiskite ant ugnies.
Žingsnis 7
Kai sultinys užvirs, sudėkite į puodą kopūstus ir pakepinkite. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Sudėkite smulkintą mėsą, žoleles ir virkite dar 15 minučių.
Kategorijos