Tikra skani raugintų kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba

Pateikiame sriubos receptą, kurį lengva pagaminti ir kuris yra nepaprastai skanus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies, šaukštu pašalinkite putas.

Žingsnis 2

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 2
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 3
Raugintus kopūstus nuplaukite vandeniu.

Žingsnis 4

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 4
Paruoškite kepinius. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 5
Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 6
Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir užkaiskite ant ugnies.

Žingsnis 7

Tikra skani raugintų kopūstų sriuba Žingsnis 7
Kai sultinys užvirs, sudėkite į puodą kopūstus ir pakepinkite. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Sudėkite smulkintą mėsą, žoleles ir virkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos