Tinginių pita lazanija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Tinginių pita lazanija

Jei norite pasigaminti lazaniją, bet jus gąsdina darbas su tešlos lakštais, yra alternatyvus receptas - tinginių pita lazanija. Ingredientai beveik tokie patys kaip ir originalaus recepto. Pagrindinis skirtumas - vietoj lazanijos tešlos naudojama pita. Patiekalas taip pat išdėstomas sluoksniais ir kepamas orkaitėje su sūrio plutele ant viršaus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių pita lazanija Žingsnis 1
Paruoškite lazanijos pagrindą. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol paruduos. Sudėkite maltą mėsą. Kepkite maišydami 3-4 minutes. Į keptuvę sudėkite pomidorus, česnaką, druską ir pipirus ir maišydami kepkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Tinginių pita lazanija Žingsnis 2
Sudėkite lazaniją ir iškepkite. Supjaustykite pitą kvadratėliais. Kepimo formą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją kelis pitos lakštus. Ant viršaus paskirstykite dalį maltos mėsos su pomidorais. Tada sluoksniais išdėliokite pitą ir įdarą. Galiausiai pita turi likti kaip viršutinis sluoksnis. Išplakite kiaušinius su tarkuotu sūriu ir lydytu sviestu, užpilkite juos ant lazanijos. Kepkite orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos