Tinkamas kimči receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Tinkamas kimči receptas

Kimči yra vienas populiariausių patiekalų Korėjoje. Šis patiekalas - tai lengvai sūdytų daržovių mišinys. Jos smulkiai supjaustomos, sumaišomos su ryžių miltų tirpalu. Taip paruošiamas pagrindinio patiekalo padažas. Šiuo padažu užtepamas kiekvienas Pekino kopūsto lapas. Tinkamai ruošiant kimči labai svarbus laikas. Tik kopūstai gaminimo pradžioje mirkomi 8 valandas, o visas patiekalas nuo pat užtepimo momento turi fermentuotis bent tris dienas!
Gaminimo laikas
4855 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 1
Paimkite didelę lėkštę ir įberkite į ją druskos. Perlaužkite Pekino kopūstų gūžę ir įdėkite ją į lėkštę. Ant viršaus ir tarp lapų pabarstykite druskos. Užpilkite kopūstą vandeniu ir palikite jį 8 valandoms. Tada išimkite ir nuplaukite.

Žingsnis 2

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentos supjaustykite kriaušę, papriką ir ridikėlius vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūnus ir morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 3
Kriaušę, ridikėlius ir paprikos griežinėlius sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite iki tyrės.

Žingsnis 4

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 4
Paruoškite kimči padažą. Užvirinkite vandenį, šiek tiek atvėsinkite ir įmaišykite ryžių miltus. Įberkite druskos.

Žingsnis 5

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 5
Į kitą dubenį sudėkite morkų ir svogūnų griežinėlius. Į daržoves sudėkite anksčiau paruoštą mišinį, sojų padažą, kalendrą ir imbierą.

Žingsnis 6

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 6
Kai padažas patiekalui bus paruoštas, paimkite žiedinį kopūstą ir kiekvieną lapą kruopščiai užpilkite įdaru. Stipriai suvyniokite kopūstą į vyniotinį, apvyniokite kopūsto lapu, įdėkite į indą ir padėkite į šaldytuvą 3 dienoms rauginti.

Žingsnis 7

Tinkamas kimči receptas Žingsnis 7
Po 3 dienų patiekalo pagrindas bus paruoštas. Supjaustykite įdarytą kopūstą ir sudėkite į gilią lėkštę! Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos