Toskanos grybų sriuba su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Toskanos grybų sriuba su pupelėmis

Tradicinei Toskanos virtuvei būdingi išskirtiniai receptai ir neįprastas kulinarinis požiūris į įvairių patiekalų gaminimą. Toskanos regione, esančiame Centrinėje Italijoje, ypač vertinami tokie maisto produktai kaip alyvuogių aliejus, pupelės, mėsa iš nosies ir traški duona. Paruoškite labai skanią ir sočią Toskanos grybų sriubą su pupelėmis ir patiekite šį aromatingą patiekalą su česnakiniais skrebučiais.
Gaminimo laikas
525 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Toskanos grybų sriuba su pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Pupeles sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu. Užvirkite ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska. Įmeskite lauro lapą. Po to pusę virtų pupelių sutrinkite trintuvu į tyrę ir sudėkite atgal į puodą.

Žingsnis 2

Toskanos grybų sriuba su pupelėmis Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įdėkite pusę česnako ir aitriąją papriką. Kepkite porą minučių, kol paruduos. Tada išimkite iš keptuvės. Į česnaku ir pipirais pagardintą aliejų sudėkite grybus. Kepkite 15-20 minučių, kol paruduos. Pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Toskanos grybų sriuba su pupelėmis Žingsnis 3
Baigkite virti Toskanos grybų sriubą su pupelėmis. Į puodą su pupelėmis ir sultiniu sudėkite keptus grybus. Išmaišykite, pagardinkite pipirais. Supilkite likusį česnaką. Virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos