Publikavimo data: 2025-08-17
Toskanos grybų sriuba su pupelėmis
Tradicinei Toskanos virtuvei būdingi išskirtiniai receptai ir neįprastas kulinarinis požiūris į įvairių patiekalų gaminimą. Toskanos regione, esančiame Centrinėje Italijoje, ypač vertinami tokie maisto produktai kaip alyvuogių aliejus, pupelės, mėsa iš nosies ir traški duona. Paruoškite labai skanią ir sočią Toskanos grybų sriubą su pupelėmis ir patiekite šį aromatingą patiekalą su česnakiniais skrebučiais.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Pupeles sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu. Užvirkite ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska. Įmeskite lauro lapą. Po to pusę virtų pupelių sutrinkite trintuvu į tyrę ir sudėkite atgal į puodą.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įdėkite pusę česnako ir aitriąją papriką. Kepkite porą minučių, kol paruduos. Tada išimkite iš keptuvės. Į česnaku ir pipirais pagardintą aliejų sudėkite grybus. Kepkite 15-20 minučių, kol paruduos. Pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Baigkite virti Toskanos grybų sriubą su pupelėmis. Į puodą su pupelėmis ir sultiniu sudėkite keptus grybus. Išmaišykite, pagardinkite pipirais. Supilkite likusį česnaką. Virkite dar 10 minučių.
Kategorijos