Tradicinės graikiškos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Tradicinės graikiškos salotos

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Stambiai supjaustykite salotų lapus, pomidorus ir agurkus. Galite pjaustyti tokio dydžio, kokį esate įpratę, tačiau tradiciškai graikiškose salotose daržovės turi būti stambiai supjaustytos. Daržoves sumaišykite giliame salotinės dubenyje.

Žingsnis 2

Sūrį supjaustykite dideliais kubeliais. Salotoms skirtą svogūną taip pat supjaustykite stambiais žiedais.

Žingsnis 3

Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, pipirus, raudonėlius ir citrinos sultis. Užpilkite padažą ant daržovių ir išdėliokite alyvuoges atsitiktine tvarka. Prieš patiekdami salotas išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, vakarienė, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, graikiškos salotos, receptų knyga, paprikų salotos, fetos sūrio salotos, rukola salotos, alyvuogių salotos, daržovių salotos

Kategorijos