Publikavimo data: 2024-06-22
Trapios vištienos salotos
Patrauklios ir sočios salotos, pateiktos kaip restorane. Šį išskirtinį patiekalą labai lengva pasigaminti patiems.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite juostelėmis ir 7 minutes marinuokite sojų padažo ir apelsinų žievelės bei sulčių mišinyje.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus ir pomidorus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, suberkite mėsą į džiūvėsėlius ir kepkite po minutę iš abiejų pusių. Padėkite mėsą ant grotelių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius, ir leiskite vištienai atvėsti.
Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje paskrudinkite riešutus ir sezamo sėklas.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, pomidorus ir avokadą, o ant jų - mėsą. Salotas pabarstykite riešutais ir sezamo sėklomis.
Kategorijos