Publikavimo data: 2025-08-17
Traškūs blyneliai su svogūnais
Labai skanūs sotūs blynai. Puikiai tinka visaverčiam maistui ar mažam užkandžiui.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į bulves įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, 1 arbatinį šaukštelį druskos, 1 arbatinį šaukštelį pipirų, 1 arbatinį šaukštelį miltų ir išmaišykite. Palikite 15 minučių.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą suberkite tarkuotą svogūną, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Išspauskite bulves. Ant delno dėkite bulvių, ant viršaus dėkite maltos mėsos, uždenkite bulvėmis. Sluoksniai turi būti ploni, kad viskas iškeptų. Blynus dėkite ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę.
Kategorijos