Traškūs česnakiniai blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Traškūs česnakiniai blyneliai

"Draniki" yra vienas populiariausių Baltarusijos patiekalų. Pirmą kartą apie juos sužinota XVIII a., tačiau laikui bėgant jie tapo daugelio šalių ir tautų pagrindiniu patiekalu, o kiekviena šalis turi savo individualų gaminimo būdą ir unikalų draanikų receptą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs česnakiniai blyneliai Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir išspauskite česnaką. Kai bulvės išsiskirs, išspauskite jas ir sudėkite prieskonius, kiaušinius, svogūną ir česnaką. Gerai išmaišykite ir palaipsniui suberkite miltus.

Žingsnis 2

Traškūs česnakiniai blyneliai Žingsnis 2
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite bulvių mišinį, suformuodami bulvytes. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos