Publikavimo data: 2025-08-18
Traškūs koldūnai
Mano šeimoje visi labai mėgsta bulvių patiekalus. Draniki - ne išimtis. Pagal šį receptą jie labai skanūs ir traškūs. Išbandykite patys ir tikrai nenusivilsite!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir svogūnus.
Žingsnis 2
Stambia tarka tarkuokite daržoves pakaitomis į vieną dubenį. Svogūnų sultys neleis bulvėms oksiduotis ir patamsėti.
Žingsnis 3
Bulves gausiai pasūdykite, nes druska ištrauks iš bulvių drėgmę. Palikite pastovėti 10 minučių.
Žingsnis 4
Nusausinkite išsiskyrusias sultis, jei įmanoma, išspauskite tarkius.
Žingsnis 5
Į mišinį įmaišykite du kiaušinius.
Žingsnis 6
Formuokite paplotėlius arba plokštainį ir pamirkykite juos šiek tiek miltuose.
Žingsnis 7
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos