Traškūs koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškūs koldūnai

Mano šeimoje visi labai mėgsta bulvių patiekalus. Draniki - ne išimtis. Pagal šį receptą jie labai skanūs ir traškūs. Išbandykite patys ir tikrai nenusivilsite!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Nulupkite bulves ir svogūnus.

Žingsnis 2

Traškūs koldūnai Žingsnis 2
Stambia tarka tarkuokite daržoves pakaitomis į vieną dubenį. Svogūnų sultys neleis bulvėms oksiduotis ir patamsėti.

Žingsnis 3

Bulves gausiai pasūdykite, nes druska ištrauks iš bulvių drėgmę. Palikite pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 4

Traškūs koldūnai Žingsnis 4
Nusausinkite išsiskyrusias sultis, jei įmanoma, išspauskite tarkius.

Žingsnis 5

Traškūs koldūnai Žingsnis 5
Į mišinį įmaišykite du kiaušinius.

Žingsnis 6

Formuokite paplotėlius arba plokštainį ir pamirkykite juos šiek tiek miltuose.

Žingsnis 7

Traškūs koldūnai Žingsnis 7
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos