Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis

Korėjietiški kopūstai, kaip matyti iš jų pavadinimo, pas mus atkeliavo iš saulėtosios Korėjos. Ši rytų šalis garsėja neįprastais pikantiškais deriniais. Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis - puikus korėjietiškos virtuvės atstovas, kuriame puikiai dera neįprasta maloni tekstūra ir ryškus aštrus skonis.
Gaminimo laikas
4710 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
23 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Nupjaukite kelis viršutinius Pekino kopūstų lapus ir padėkite juos į šaldytuvą. Likusį kopūstą supjaustykite dideliais gabalais ir sudėkite į dubenį. Užpilkite kopūstus vandeniu ir druska, gerai išmaišykite, kad druska ištirptų, uždenkite lėkšte ir palikite 8 valandas kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Kai kopūstai šiek tiek pastovės, nusausinkite juos ir nuplaukite, bet sūrymo neišmeskite. Smulkiai susmulkinkite morkas ir pridėkite prie kopūstų. Žaliuosius svogūnus supjaustykite stambiais žiedais ir pridėkite prie kopūstų.

Žingsnis 3

Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Mikserio dubenyje sumaišykite nuluptą imbierą, česnaką, susmulkintą svogūną, džiovintus pipirus, druską, cukrų, sojų padažą ir ryžių miltelius. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Traškūs korėjietiški kopūstai su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 4
Gautu padažu užpilkite kopūstus ir viską sudėkite į tinkamą stiklainį. Kopūstus užpilkite sūrymu ir uždenkite šaldytuvo lapais bei dangteliu. Stiklainį su kopūstais pastatykite ant dubens dugno, į kurį nutekės susidariusios sultys. Palikite kopūstus kambario temperatūroje marinuoti bent tris dienas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos