Publikavimo data: 2024-06-09
Traškus lašišos kepsnys su salierais
Raudona žuvis yra omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, joje yra B grupės vitaminų, baltymų ir gausus mineralų kompleksas. Lašišos kepsnys viduje yra minkštas ir sultingas, su apetitą žadinančia auksine plutele ir turtingu skoniu. Kartu su pikantišku salierų garnyru gausite išskirtinį restorano patiekalą namuose.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti kepsnį, sumaišykite manų kruopas, kvietinius miltus, kukurūzų krakmolą ir bulvių krakmolą.
Žingsnis 2
Padarykite pjūvius kepsnio odoje. Pagardinkite druska, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pamerkite odą į sausą mišinį.
Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Apkepkite žuvį iš visų pusių iki auksinės spalvos ir baigkite kepti vidutinio karštumo keptuvėje arba orkaitėje.
Žingsnis 4
Saliero šaknį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite puodą su trupučiu augalinio aliejaus. Lengvai apkepkite salierus ir įpilkite šiek tiek vandens. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Į salierus sudėkite "Tom yum" pastą, adžiką ir varškę. Kruopščiai išmaišykite. Įdėkite krabų mėsą ir į skaidulas susmulkintą parmezaną. Pagal skonį pagardinkite druska ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 7
Į košę įberkite smulkintų žolelių ir sudėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite lašišos kepsnį.
Kategorijos