Publikavimo data: 2024-03-26
Trinta cukinijų sriuba su porais
Ruošiant šią sriubą, kaip ir bet kurią kitą tyrę, verta nepamiršti, kad ją labai lengva sugadinti, pavyzdžiui, kruopščiai nesutrinant trintuvu arba paliekant ant viryklės be priežiūros. Todėl verta atsakingai žiūrėti į gaminimo procesą ir būti ypač atsargiems. Jei laikysitės visų būtinų priemonių, gausite skanų ir neįprastą pirmąjį patiekalą.
Žingsnis 1
Bulves, morkas ir cukiniją supjaustykite kubeliais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką smulkiai sukapokite arba sutarkuokite. Įkaitinkite storu dugnu keptuvę ant vidutinės ugnies su trupučiu aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite, kol pusiau apkeps.
Žingsnis 2
Sudėkite likusias daržoves ir troškinkite, kol jos išvirs iki pusės.
Žingsnis 3
Užpilkite daržoves vandeniu taip, kad jos būtų visiškai apsemtos. Virkite, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į puodą ir pastatykite ant kaitlentės. Kaitinkite, kol grietinėlė pradės virti, bet neužvirkite.
Žingsnis 5
Daržoves kartu su sultiniu sumaišykite blenderiu iki vientisos masės. Tai svarbu, nes jei sriuboje liks daržovių gabalėlių, tai gali sugadinti patiekalo įspūdį.
Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišykite. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos