Publikavimo data: 2024-02-04
Trinta cukinijų sriuba su vištienos sultiniu receptas
Sriuba ne visada turi būti soti, riebi ir soti. Parinkome puikų receptą tiems, kurie mėgsta lengvesnius pirmuosius patiekalus. Cukinijos, svogūnai, salierų stiebai, morkos ir česnakai - tai viskas, ko reikia, kad vos per 30 minučių ant stalo būtų kelios porcijos šios sveikos daržovių sriubos.
Žingsnis 1
Nuvalykite visas daržoves. Cukiniją supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais, morką - mažais kubeliais, svogūną ir salierą - mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi apkepkite cukiniją, kol ji taps auksinė (apie 10 minučių). Sudėkite svogūną, morką ir salierą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite česnaką ir dar minutę pakepinkite.
Žingsnis 3
Užvirinkite sultinį, sudėkite daržoves ir sutrinkite trintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite ir virkite dar 5 minutes, tada patiekite.
Kategorijos