Trinta moliūgų sriuba su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle

Malonaus ir švelnaus skonio tyrės sriuba su moliūgais ir grietinėle - tai sotūs, tačiau mažai kaloringi pietūs. Jai paruošti reikia paprastų produktų ir nedaug laiko. O į klasikinį daržovių sriubos rinkinį įpylus grietinėlės, patiekalas taps rafinuotesnis ir neįprastas!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Pirmiausia svogūną perpjaukite per pusę, tada išilgai supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 2
Šviežias morkas supjaustykite dideliais apskritimais.

Žingsnis 3

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 3
Moliūgą peiliu padalykite į didelius gabalus.

Žingsnis 4

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 4
Visus susmulkintus ingredientus užpilkite vandeniu giliame puode ir pastatykite ant ugnies. Palaukite, kol vanduo užvirs.

Žingsnis 5

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 5
Virkite sriubą ant silpnos ugnies 15 min. maišydami, kad daržovės išvirtų.

Žingsnis 6

Trinta moliūgų sriuba su grietinėle Žingsnis 6
Įpilkite grietinėlės, druskos, augalinio aliejaus ir pipirų pagal skonį, virkite sriubą ant silpnos ugnies 5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Daržoves susmulkinkite trintuvu, kol taps tyrė. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos