Publikavimo data: 2024-03-28
Trinta moliūgų sriuba su grietinėle
Malonaus ir švelnaus skonio tyrės sriuba su moliūgais ir grietinėle - tai sotūs, tačiau mažai kaloringi pietūs. Jai paruošti reikia paprastų produktų ir nedaug laiko. O į klasikinį daržovių sriubos rinkinį įpylus grietinėlės, patiekalas taps rafinuotesnis ir neįprastas!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Pirmiausia svogūną perpjaukite per pusę, tada išilgai supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Šviežias morkas supjaustykite dideliais apskritimais.
Žingsnis 3
Moliūgą peiliu padalykite į didelius gabalus.
Žingsnis 4
Visus susmulkintus ingredientus užpilkite vandeniu giliame puode ir pastatykite ant ugnies. Palaukite, kol vanduo užvirs.
Žingsnis 5
Virkite sriubą ant silpnos ugnies 15 min. maišydami, kad daržovės išvirtų.
Žingsnis 6
Įpilkite grietinėlės, druskos, augalinio aliejaus ir pipirų pagal skonį, virkite sriubą ant silpnos ugnies 5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Daržoves susmulkinkite trintuvu, kol taps tyrė. Paruošta!
Kategorijos