Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinta sriuba su rūkyta mėsa
Kai nuobodžiauja įprastos sriubos, savo valgiaraštį galite paįvairinti tyrės sriuba, ji tampa švelni su rūkyta mėsa, puikiai tinka pilkai kasdienybei.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, nuplaukite lęšius, kol vanduo taps skaidrus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite juos šiek tiek aliejaus.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Morkas supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite lęšius, bulves ir kepintus svogūnus ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 6
Tada suberkite morkas ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 7
Supjaustykite rūkytą mėsą griežinėliais, aš naudojau karbonadą, bet galite naudoti bet kokią rūkytą mėsą.
Žingsnis 8
Iš viryklės išimkite sultinyje virtas daržoves.
Žingsnis 9
Sumaišykite ją su mikseriu, kol ji taps minkštos konsistencijos.
Žingsnis 10
Į sriubą sudėkite rūkytus šiaudelius ir dar 10 minučių pavirkite ant ugnies.
Kategorijos