Publikavimo data: 2024-06-22
Troškinti kimči kopūstai su kiauliena
Kimči kopūstai yra originalus raugintų kopūstų patiekalas, gaminamas Korėjoje. Paprastai šį patiekalą sudaro Pekino salotos, druska ir pipirai. Salotos pasūdomos, pagardinamos pipirais ir įvairiais padažais ir paliekamos kelioms dienoms. Šiuo išradingu būdu ruošiami rauginti kopūstai. Taip pat galima ruošti bet kokias daržoves. Dėl to, kad išsiskiria daug pieno rūgšties bakterijų, patiekalas laikomas labai sveiku.
Žingsnis 1
Susmulkinkite morkas ir sutarkuokite imbierą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką smulkiai sukapokite. Kiaulienos krūtinėlę supjaustykite 2x2 kubeliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir suberkite svogūnus. Kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Į tą pačią keptuvę sudėkite morkas. Porą minučių pakepinkite morkas kartu su svogūnais. Į kepsnį sudėkite mėsą. Kepkite ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Po to sudėkite kimči ir česnaką. Išmaišykite. Įdėkite imbiero. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Toliau kepkite mėsą ant didelės ugnies, supilkite sojų padažą ir adžiką. Uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite kaitrą. Troškinkite kopūstus ir mėsą, kol išvirs.
Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę ir mėgaukitės patiekalo komplimentais.
Kategorijos