Troškinys lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Troškinys lėtoje viryklėje

Daugiaryžis troškinys - tai aromatingas karštas patiekalas, paruoštas iš šviežių daržovių, žolelių ir prieskonių. Ingredientai puikiai dera tarpusavyje, sukurdami įdomų skonio balansą, o krapų prieskoniai patiekalui suteikia patrauklų aromatą ir malonų gaivų skonį. Beje, troškinys labai naudingas sveikatai, nes jame yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Jie gerina širdies darbą, padeda išvengti aterosklerozės ir palankiai veikia virškinamojo trakto veiklą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Pradėkite ruošti troškinį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir plonais pusžiedžiais supjaustykite morkas. Į daugiafunkcinės keptuvės dubenį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir nustatykite režimą "Kepti". Pasiųskite daržoves kepti 15 minučių.

Žingsnis 2

Troškinys lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Supjaustykite likusias daržoves. Nustatykite "Multicooker" režimą "Troškinti" 60 minučių. Į dubenį sudėkite supjaustytas bulves. Paprikas ir pomidorus supjaustykite kubeliais. Sudėkite daržoves į multicookerį.

Žingsnis 3

Troškinys lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Baigti gaminti. Likus 20 minučių iki virimo pabaigos, įberkite smulkintų krapų, česnako, universalių prieskonių, pipirų ir druskos pagal skonį. Įpilkite pomidorų pastos, gerai išmaišykite ir palikite troškinį troškintis po uždaru dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos