Tuno kepsnys sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Tuno kepsnys sojų padaže

Tunas - skumbrių šeimos jūrinė žuvis, kurios mėsa yra tankios raudonos spalvos. Iš visų žuvų tunas yra pirmaujanti žuvis pagal baltymų kiekį. Jame taip pat yra vitaminų A, B, E ir PP, chromo, jodo ir kobalto. Tunų vartojimas padeda išvengti širdies ir kraujagyslių, inkstų ir Alzheimerio ligų. Kaip skaniai paruošti tuno filė sojų padaže, rasite šiame recepte.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sojų padažą, augalinį aliejų ir maltą imbierą.

Žingsnis 2

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 2
Išmaišykite marinatą iki vientisos masės. Jei norite, į marinatą galite įberti sausų žolelių.

Žingsnis 3

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 3
Tuno filė panardinkite į marinatą ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 4

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite tuną.

Žingsnis 5

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 5
Kepkite tuną po 3 minutes iš abiejų pusių. Bus vidutiniškai iškepęs. Jei norite, kad tunas būtų visiškai iškepęs, kepkite dar 6 minutes.

Žingsnis 6

Tuno kepsnys sojų padaže Žingsnis 6
Supjaustykite filė griežinėliais. Žuvį sudėkite ant špinatų lapų, papuoškite vyšniniais pomidorais ir užpilkite terijakio padažu. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos