Publikavimo data: 2024-06-22
Udon su kimči ir šonine
Udon su kimči ir šonine - itin populiarus ir mėgstamas patiekalas Korėjoje. Kimči yra tradicinis korėjiečių fermentuotas produktas, kurį mėgsta ne tik korėjiečiai ir kinai, bet ir japonai. Korėjiečių virtuvėje kimči yra pagrindinis patiekalas, o kinų ir japonų virtuvėje - užkandis arba kitų patiekalų ingredientas. Kepti udon makaronai su kimči ir šonine yra puikus sotų ir skanių pusryčių variantas, be to, jį paruošti galima greitai ir nebrangiai.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį ir išvirkite udon makaronus (2-3 min.). Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį, perliekite šaltu vandeniu ir atidėkite į šalį. Leiskite vandeniui nutekėti.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies apkepkite šoninę, kimči ir udon makaronus. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus ir įpilkite sezamų aliejaus. Maišydami kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Udon su kimči ir šonine paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą sezamo sėklomis. Patiekite.
Kategorijos