Udon su kimči ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Udon su kimči ir šonine

Udon su kimči ir šonine - itin populiarus ir mėgstamas patiekalas Korėjoje. Kimči yra tradicinis korėjiečių fermentuotas produktas, kurį mėgsta ne tik korėjiečiai ir kinai, bet ir japonai. Korėjiečių virtuvėje kimči yra pagrindinis patiekalas, o kinų ir japonų virtuvėje - užkandis arba kitų patiekalų ingredientas. Kepti udon makaronai su kimči ir šonine yra puikus sotų ir skanių pusryčių variantas, be to, jį paruošti galima greitai ir nebrangiai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Udon su kimči ir šonine Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Udon su kimči ir šonine Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį ir išvirkite udon makaronus (2-3 min.). Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį, perliekite šaltu vandeniu ir atidėkite į šalį. Leiskite vandeniui nutekėti.

Žingsnis 3

Udon su kimči ir šonine Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies apkepkite šoninę, kimči ir udon makaronus. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 1-2 minutes.

Žingsnis 4

Udon su kimči ir šonine Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus ir įpilkite sezamų aliejaus. Maišydami kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Udon su kimči ir šonine Žingsnis 5
Udon su kimči ir šonine paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą sezamo sėklomis. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos