Publikavimo data: 2025-08-17
Ungurys "Iš nieko."
Labai mėgstame kepti lašišų filė. Vienu metu kepame trijų žuvų filė. Nuo žuvies lieka kaulai, pilvai ir kt. Iš viso to gaminama labai skani sriuba.
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite pilvus ir kaulus po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Sultinį perkoškite, sudėkite svogūną ir lauro lapus.
Žingsnis 5
Išvalykite žuvį, išimkite kaulus ir grąžinkite ją į sultinį. Į sultinį sudėkite supjaustytas bulves. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite, kol bulvės bus paruoštos.
Žingsnis 6
Supilkite ukha į lėkštes.
Kategorijos