Ungurys "Iš nieko." pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ungurys "Iš nieko."

Labai mėgstame kepti lašišų filė. Vienu metu kepame trijų žuvų filė. Nuo žuvies lieka kaulai, pilvai ir kt. Iš viso to gaminama labai skani sriuba.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 1
Gerai nuplaukite pilvus ir kaulus po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 2
Supilkite vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 4
Sultinį perkoškite, sudėkite svogūną ir lauro lapus.

Žingsnis 5

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 5
Išvalykite žuvį, išimkite kaulus ir grąžinkite ją į sultinį. Į sultinį sudėkite supjaustytas bulves. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite, kol bulvės bus paruoštos.

Žingsnis 6

Ungurys "Iš nieko." Žingsnis 6
Supilkite ukha į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos