Upės karpių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Upės karpių sriuba

Ucha yra tradicinis rusiškas patiekalas su žuvimi. Ukha skiriasi nuo žuvies sriubos paruošimo būdu ir produktų rinkiniu. Ukha susideda iš nedaug ingredientų: paprastai tai būna pati žuvis, svogūnai, morkos ir bulvės. Į žuvies sriubą dažnai dedama kruopų, o verdant daržovės iš anksto pakepinamos. Sriuba verdama iš upinės žuvies tame pačiame vandenyje, kuriame ji plaukiojo. Tačiau jei po ranka neturite katilo su upės vandeniu, sriubą galite pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Upės karpių sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Sudėkite žuvį į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Sudėkite svogūną, druską ir užvirinkite. Nugriebkite putas ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies neuždengę.

Žingsnis 2

Upės karpių sriuba Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Į žuvį sudėkite bulves, morkas ir smulkintus svogūnus. Taip pat prieskonius - lauro lapą, pipirus, druską. Prieskoniai yra sveikintini sriuboje. Tiesa, saikingais kiekiais, kad neužgožtų pagrindinio skonio. Virkite, kol daržovės bus paruoštos, apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos