Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės

Greitas ir paprastas būdas paruošti žuvies kepsnius ant žarijų kepsninės. Dėl folijos kepsnys iškepa sultingas ir minkštas, o žarijų kepsninė suteikia lengvą ugnies skonį. Būtinai apšlakstykite citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Bulves supjaustykite 3-4 mm dydžio žiedais.

Žingsnis 2

Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės Žingsnis 2
Ant folijos dviem sluoksniais išdėliokite bulves su žiedais (išdėstykite tokio dydžio, kokio dydžio yra žuvies kepsniai).

Žingsnis 3

Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės Žingsnis 3
Žuvies kepsnius pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 4

Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės Žingsnis 4
Ant bulvių sudėkite kepsnį.

Žingsnis 5

Upėtakio kepsnys su garnyru ant medžio anglies kepsninės Žingsnis 5
Ant kepsnio uždėkite 2 citrinos žiedus.

Žingsnis 6

Pabarstykite kepsnį mėgstamomis žolelėmis. Gerai tinka krapai ir petražolės.

Žingsnis 7

Suvyniokite į foliją ir atidėkite į šalį 25 minutėms.

Žingsnis 8

Į foliją suvyniotus kepsnius dėkite į iki 200 °C įkaitintą kepsninę ant tiesioginės ugnies. Kepkite uždengę dangtį 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos