Upėtakis, keptas po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Upėtakis, keptas po sūrio plutele

Šventinė įprasto patiekalo versija, kuriai paruošti nereikia daug laiko.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakis, keptas po sūrio plutele Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite, pasūdykite ir papipirinkite kepsnius iš abiejų pusių. Dėkite ant folija išklotos skardos.

Žingsnis 2

Upėtakis, keptas po sūrio plutele Žingsnis 2
Sumaišykite majonezą ir grietinę ir aptepkite kepsnius iš visų pusių.

Žingsnis 3

Upėtakis, keptas po sūrio plutele Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį, apibarstykite kepsnius ir pašaukite į gerai įkaitintą 180 laipsnių orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos