Upėtakių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Upėtakių sriuba

Upėtakių sriuba visada skani ir soti, nes gaminama iš delikatesinių žuvų rūšių. Lašišinių žuvų rūšyse gausu Omega-3, Omega-6 rūgščių ir vitaminų D ir A. Svarbiausia pasirinkti tinkamą žuvį, kad gautumėte maksimalią naudą. Atkreipkite dėmesį į akis: jos neturi būti drumstos. Įsitikinkite, kad mėsa yra tanki, o žiaunos - ryškiai raudonos. Jei laikysitės šių paprastų patarimų ir mūsų recepto, gausite skanią ir sočią sriubą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakių sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Jei norite išvirti sočią sriubą, naudokite uodegą ir galvą. Taip pat galite pridėti pelekų, keterų ir kepsnių. Sudėkite žuvį į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Verdant susidarys putų, kurias reikės nugriebti. Kai tik sultinys užvirs, pasūdykite, sumažinkite ugnį ir virkite 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Upėtakių sriuba Žingsnis 2
Sultinį perkoškite ir vėl pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 3

Upėtakių sriuba Žingsnis 3
Paruoškite daržoves. Į sultinį sudėkite nesmulkintus ir supjaustytus svogūnus, morkas ir bulves. Virkite ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės, maždaug 20 minučių.

Žingsnis 4

Upėtakių sriuba Žingsnis 4
Sudėkite prieskonius. Likus 5 minutėms iki virimo, išimkite visą svogūną, sudėkite žuvį, lauro lapą ir pipirus. Palikite 3-5 minutes, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos