Upėtakių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Upėtakių sriuba

Lengva ir pikantiška žuvies sriuba.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakių sriuba Žingsnis 1
Žuvies kepsnius virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Upėtakių sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite mėsą filė gabalėliais.

Žingsnis 3

Upėtakių sriuba Žingsnis 3
Filė praleiskite. Pagardinkite druska. Įberkite pipirų ir lauro lapą.

Žingsnis 4

Upėtakių sriuba Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į sriubą.

Žingsnis 5

Upėtakių sriuba Žingsnis 5
Nulupkite morkas ir supjaustykite jas mažais kubeliais. Sudėkite į sriubą.

Žingsnis 6

Upėtakių sriuba Žingsnis 6
Nulupkite svogūną ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į sriubą. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos