Publikavimo data: 2024-06-08
Uždarykite kepsnį orkaitėje
Orkaitėje keptas Nerkos kepsnys - tai patiekalas geros mitybos šalininkams. Žuvies mėsoje yra daug baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralų. Nerka yra mažai kaloringa žuvis. 100 g produkto yra tik 157 kcal. Atkreipkite dėmesį, kad prieš gaminant žuvį rekomenduojama ją gerai užšaldyti. Paprasčiausias būdas kepti nerkos kepsnį orkaitėje - kepti žuvį po svogūnų ir citrinos sluoksniu. Kad iškeptų tolygiai, ją reikėtų suvynioti į foliją.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą kepimui. Įtrinkite jūros otų kepsnius druska ir prieskoniais. Sudėkite kepsnius ant folija išklotos kepimo skardos dugno. Ant viršaus paskleiskite svogūną ir citriną.
Žingsnis 2
Iškepkite jūros otų kepsnius orkaitėje. Stipriai suvyniokite kepsnius į foliją ir siųskite juos į orkaitę 25 minutėms. Likus kelioms minutėms iki kepimo, foliją išvyniokite, kad kepsniai pasidengtų apetitą keliančia plutele.
Kategorijos