Uždarykite kepsnį orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Uždarykite kepsnį orkaitėje

Orkaitėje keptas Nerkos kepsnys - tai patiekalas geros mitybos šalininkams. Žuvies mėsoje yra daug baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralų. Nerka yra mažai kaloringa žuvis. 100 g produkto yra tik 157 kcal. Atkreipkite dėmesį, kad prieš gaminant žuvį rekomenduojama ją gerai užšaldyti. Paprasčiausias būdas kepti nerkos kepsnį orkaitėje - kepti žuvį po svogūnų ir citrinos sluoksniu. Kad iškeptų tolygiai, ją reikėtų suvynioti į foliją.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uždarykite kepsnį orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite maistą kepimui. Įtrinkite jūros otų kepsnius druska ir prieskoniais. Sudėkite kepsnius ant folija išklotos kepimo skardos dugno. Ant viršaus paskleiskite svogūną ir citriną.

Žingsnis 2

Uždarykite kepsnį orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite jūros otų kepsnius orkaitėje. Stipriai suvyniokite kepsnius į foliją ir siųskite juos į orkaitę 25 minutėms. Likus kelioms minutėms iki kepimo, foliją išvyniokite, kad kepsniai pasidengtų apetitą keliančia plutele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos