Publikavimo data: 2024-02-04
Vinaigretė su raugintais kopūstais receptas
Vinaigretė su raugintais kopūstais yra beveik legenda. Kiekvienas ją paruoš savaip: kažkas į sudėtį įdės obuolį, o kažkas prisimins, kad namuose yra skardinė pupelių, kurias galima panaudoti, kaip, pavyzdžiui, mūsų recepte. Šias salotas galima paruošti įvairiai, bet jei tarp ingredientų yra burokėlių ir raugintų kopūstų, tai neabejotinai yra viniotinis patiekalas!
Žingsnis 1
Burokėlius ir morkas nuplaukite ir 30 min. kepkite 200 °C temperatūroje su jūros druska. Nuo iškeptų daržovių nuimkite odą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas: burokėlius, morkas ir agurkus supjaustykite stambiais kubeliais.
Žingsnis 3
Supjaustytas daržoves sumaišykite su raugintais kopūstais ir pupelėmis, prieš tai nusausindami skystį.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: sumaišykite aliejų, vyno actą, garstyčias, cukrų, druską ir pipirus. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Apšlakstykite užpilu ir patiekite patiekalą.
Kategorijos