Publikavimo data: 2025-08-20
Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi
Vinaigrette - tai ne tik labai sveikos daržovių salotos su maloniu saldžiu burokėlių skoniu, bet ir puikus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su ingredientais. Šis žuvies salotų variantas šiek tiek skiriasi nuo mums įprastos vinegreto idėjos, tačiau tikrai nepaliks abejingų nei jūsų, nei jūsų artimųjų. Dižono garstyčios ir rūkyta žuvis - unikalaus ir gana originalaus skonio paslaptis.
Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytos žuvies filė mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Tada smulkiai supjaustykite virtas daržoves, sudėkite svogūnus ir žuvį.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite actą ir augalinį aliejų, suberkite Dižono garstyčias ir gerai išmaišykite. Salotų padažas paruoštas.
Žingsnis 4
Sumaišykite anksčiau supjaustytas daržoves ir žuvį ir užpilkite gautu padažu.
Žingsnis 5
Kad skonis būtų sodresnis, palikite užpiltį porai valandų.
Kategorijos