Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi

Vinaigrette - tai ne tik labai sveikos daržovių salotos su maloniu saldžiu burokėlių skoniu, bet ir puikus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su ingredientais. Šis žuvies salotų variantas šiek tiek skiriasi nuo mums įprastos vinegreto idėjos, tačiau tikrai nepaliks abejingų nei jūsų, nei jūsų artimųjų. Dižono garstyčios ir rūkyta žuvis - unikalaus ir gana originalaus skonio paslaptis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytos žuvies filė mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi Žingsnis 2
Tada smulkiai supjaustykite virtas daržoves, sudėkite svogūnus ir žuvį.

Žingsnis 3

Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite actą ir augalinį aliejų, suberkite Dižono garstyčias ir gerai išmaišykite. Salotų padažas paruoštas.

Žingsnis 4

Vinaigretė su rūkyta raudona žuvimi Žingsnis 4
Sumaišykite anksčiau supjaustytas daržoves ir žuvį ir užpilkite gautu padažu.

Žingsnis 5

Kad skonis būtų sodresnis, palikite užpiltį porai valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos