Vinaigrette su kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vinaigrette su kaparėliais

Vinaigretė su kaparėliais - puikus būdas paįvairinti meniu. Jei daržoves išvirsite iš anksto arba naudosite parduotuvėje paruoštą rinkinį, salotų paruošimas užtruks tik 20 minučių. Kaparėliai nevalgomi žali, todėl jie marinuojami acte ir druskoje. Jie pasižymi šiek tiek salstelėjusiu, aštriu ir raugintu garstyčių skoniu. Valgant kaparėlius galima normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, stiprinti kraujagysles, palaikyti nervų sistemą ir malšinti uždegimus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vinaigrette su kaparėliais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Virtus burokėlius, bulves ir morkas supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Nulupkite agurkus, supjaustykite mažais kubeliais, panašiai supjaustykite silkę. Raudonąjį svogūną susmulkinkite žiedais arba pusžiedžiais, atskirkite skaidulomis. Kukurūzų salotas suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Vinaigrette su kaparėliais Žingsnis 2
Paruoškite vinaigretę. Sudėkite smulkintus produktus į gilų dubenį, sudėkite kaparėlius ir žaliuosius žirnelius, pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos