Publikavimo data: 2024-06-22
Vinaigrette su kaparėliais
Vinaigretė su kaparėliais - puikus būdas paįvairinti meniu. Jei daržoves išvirsite iš anksto arba naudosite parduotuvėje paruoštą rinkinį, salotų paruošimas užtruks tik 20 minučių. Kaparėliai nevalgomi žali, todėl jie marinuojami acte ir druskoje. Jie pasižymi šiek tiek salstelėjusiu, aštriu ir raugintu garstyčių skoniu. Valgant kaparėlius galima normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, stiprinti kraujagysles, palaikyti nervų sistemą ir malšinti uždegimus.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Virtus burokėlius, bulves ir morkas supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Nulupkite agurkus, supjaustykite mažais kubeliais, panašiai supjaustykite silkę. Raudonąjį svogūną susmulkinkite žiedais arba pusžiedžiais, atskirkite skaidulomis. Kukurūzų salotas suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite vinaigretę. Sudėkite smulkintus produktus į gilų dubenį, sudėkite kaparėlius ir žaliuosius žirnelius, pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite.
Kategorijos