Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis

Skanios salotos, pažįstamos rusams. Produktų sudėtį galima be galo tobulinti ir keisti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis Žingsnis 1
Burokėlius virkite 1 valandą. Morkas ir bulves virkite 30 minučių. Atvėsusias daržoves nulupkite.

Žingsnis 2

Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis Žingsnis 2
Pirmiausia supjaustykite burokėlį, gausiai užpilkite augaliniu aliejumi, išmaišykite, nes aliejus padės sulaikyti visų ingredientų dažymo burokėlių sultimis procesą.

Žingsnis 3

Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis Žingsnis 3
Supjaustykite visas virtas daržoves, tada marinuotus agurkus ir svogūnus. Pagal tradiciją viską supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Vinaigrette su marinuotais agurkais ir garstyčiomis Žingsnis 4
Pabaigoje pasūdykite, įberkite garstyčių ir, jei reikia, dar aliejaus. Geriausia naudoti nerafinuotą aliejų. Viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos