Publikavimo data: 2025-08-18
Vinaigrette su marinuotais svogūnais
Klasikinis patiekalas su netikėtu pikantišku elementu - marinuotais svogūnais.
Žingsnis 1
Išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Svogūną smulkiai supjaustykite, supilkite 1 šaukštą acto, įberkite cukraus, druskos ir truputį išminkykite šaukštu.
Žingsnis 2
Išvirkite morkas ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Virtus burokėlius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Išimkite raugintus kopūstus iš stiklainio, išspauskite visas sultis, jei kopūstai stambūs, juos smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 7
Iš konservuotų žirnelių nusunkite vandenį.
Žingsnis 8
Sudėkite visus smulkintus ingredientus į didelį dubenį, įberkite druskos, pipirų, sudėkite marinuotus svogūnus kartu su marinatu, žirnelius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos