Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais

Žiemos viduryje norisi ko nors šviežio. Man į pagalbą ateina senas geras vinegretas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas, burokėlius.

Žingsnis 2

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Išeikite iš rūsio arba nusipirkite marinuotų agurkų.

Žingsnis 3

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Paruoškite raugintus kopūstus.

Žingsnis 4

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Atidarykite konservuotų žirnelių skardinę.

Žingsnis 5

Vinaigrette su raugintais kopūstais ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Susmulkinkite visus ingredientus ir užpilkite užpilu su nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos