Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu

Jei po ranka neturite raugintų kopūstų, juos galite pakeisti šviežiais kopūstais. Kuo smulkiau susmulkinti kopūstai, tuo geresnio skonio bus užpilo užpilo užtepėlė. Šviežiuose kopūstuose yra daug naudingų vitaminų, makro- ir mikroelementų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu Žingsnis 1
Šviežius baltagūžius kopūstus smulkiai supjaustykite. Pasūdykite ir lengvai susmulkinkite rankomis. Atidėkite į šalį maždaug 20 minučių marinuotis.

Žingsnis 2

Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite burokėlius, morkas ir bulves.

Žingsnis 3

Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite susmulkintas daržoves su žirneliais.

Žingsnis 4

Vinaigrette su šviežių kopūstų ir garstyčių žolelių padažu Žingsnis 4
Padažui į maišytuvo indą sudėkite žaliuosius svogūnus, petražoles, druską, medų, alyvuogių aliejų, pipirus, garstyčias, citrinos sultis ir suplakite iki vientisos masės. Užpilkite užpilu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos