Publikavimo data: 2024-06-13
Virtas kotletas
Virti kotletai yra gana kaloringas patiekalas, todėl geriau rinktis mažiausiai riebias kiaulienos dalis: nugarinę, kumpį ar mentę. Mėsos virimo trukmei įtakos turi gabalėlių dydis ir mėsos rūšis. Todėl jauno gyvulio mėsa išverda greičiau nei seno gyvulio, be to, ji bus minkštesnė ir švelnesnė. Jauna mėsa kepa apie 45-60 minučių, o kiauliena su kaulu - 1-1,5 valandos.
Žingsnis 1
Pradėkite virti mėsą. Į puodą įpilkite 4 puodelius vandens, pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Į vandenį sudėkite mėsą ir vėl užvirinkite vandenį. Periodiškai nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite daržoves ir prieskonius. Į verdantį sultinį sudėkite nesmulkintus svogūnus ir morkas. Kiaulieną virkite maždaug 60 minučių. Likus 15 minučių iki virimo, įberkite druskos, lauro lapų, pipirų ir džiovintų daržovių.
Kategorijos