Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis

Šavarmą galima paruošti per 20 minučių, mėsą pakeitus dešra. Rinkitės mažai riebalų ir druskos turinčią dešrą. Tinka bet kokia virta dešra. Jei turite šiek tiek daugiau laiko gaminimui, dešrą galite pasigaminti namuose. Vištienos faršas sumaišomas su kiaušiniu, grietinėle ir prieskoniais ir kepamas folijoje. Šašarmos su dešra recepte naudojamas kietasis sūris. Tačiau galite eksperimentuoti su minkštomis ir sūdytomis rūšimis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis Žingsnis 1
Apkepkite dešrą. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir kelias minutes pašildykite. Sudėkite dešros gabalėlius ir kepkite keptuvėje 10 minučių. Įberkite džiovintų žolelių.

Žingsnis 2

Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis Žingsnis 2
Pradėkite "surinkinėti" šavarmą su dešra. Pitą patepkite majonezu ir kečupu. Pirmuoju sluoksniu sudėkite dešrą, tada pomidorus ir agurkus. Tada kopūstus, morkas ir sūrį. Ant viršaus uždėkite kelis šaukštus majonezo ir kečupo ir suvyniokite šavarmą. Užlenkite kraštą ir uždėkite jį ant įdaro. Tada užlenkite šoninius kraštus iš abiejų pusių. Kai šavarma bus suvyniota, šiek tiek paspauskite, kad įdaras būtų lygus.

Žingsnis 3

Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis Žingsnis 3
Apkepkite šašarmą. Įkaitinkite keptuvę storu dugnu ir, nepridėję aliejaus, kepkite šavarmą ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos