Publikavimo data: 2024-03-31
Virtos dešros šavarma su Pekino kopūstais ir džiovintomis žolelėmis
Šavarmą galima paruošti per 20 minučių, mėsą pakeitus dešra. Rinkitės mažai riebalų ir druskos turinčią dešrą. Tinka bet kokia virta dešra. Jei turite šiek tiek daugiau laiko gaminimui, dešrą galite pasigaminti namuose. Vištienos faršas sumaišomas su kiaušiniu, grietinėle ir prieskoniais ir kepamas folijoje. Šašarmos su dešra recepte naudojamas kietasis sūris. Tačiau galite eksperimentuoti su minkštomis ir sūdytomis rūšimis.
Žingsnis 1
Apkepkite dešrą. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir kelias minutes pašildykite. Sudėkite dešros gabalėlius ir kepkite keptuvėje 10 minučių. Įberkite džiovintų žolelių.
Žingsnis 2
Pradėkite "surinkinėti" šavarmą su dešra. Pitą patepkite majonezu ir kečupu. Pirmuoju sluoksniu sudėkite dešrą, tada pomidorus ir agurkus. Tada kopūstus, morkas ir sūrį. Ant viršaus uždėkite kelis šaukštus majonezo ir kečupo ir suvyniokite šavarmą. Užlenkite kraštą ir uždėkite jį ant įdaro. Tada užlenkite šoninius kraštus iš abiejų pusių. Kai šavarma bus suvyniota, šiek tiek paspauskite, kad įdaras būtų lygus.
Žingsnis 3
Apkepkite šašarmą. Įkaitinkite keptuvę storu dugnu ir, nepridėję aliejaus, kepkite šavarmą ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos