Virtos lydekos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Virtos lydekos sriuba

Ucha - tai rusiška sriuba. Tačiau nuo visų patiekalų ji skiriasi savo paruošimo ypatumais. Yra daug uha rūšių, jos skiriasi tik paruošimo būdu ir ingredientų sudėtimi. Vienintelė taisyklė išlieka nepakitusi. Ukhha turi būti ruošiama su mažiausiai dviejų rūšių žuvimi.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos lydekos sriuba Žingsnis 1
Sudėkite žuvį į multicookerį, įpilkite 4 litrus vandens, svogūnus ir lauro lapą. Nustatykite troškinimo programą 1 valandai.

Žingsnis 2

Virtos lydekos sriuba Žingsnis 2
Po 30 minučių ištraukite žuvį, sudėkite bulves, pipirus ir pomidorus. Atskirkite žuvį nuo kaulų ir įdėkite atgal į multicookerį. Ir virkite dar 30 minučių. Baigiant virti įberkite žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos