Publikavimo data: 2024-05-26
Virtos lydekos sriuba
Ucha - tai rusiška sriuba. Tačiau nuo visų patiekalų ji skiriasi savo paruošimo ypatumais. Yra daug uha rūšių, jos skiriasi tik paruošimo būdu ir ingredientų sudėtimi. Vienintelė taisyklė išlieka nepakitusi. Ukhha turi būti ruošiama su mažiausiai dviejų rūšių žuvimi.
Žingsnis 1
Sudėkite žuvį į multicookerį, įpilkite 4 litrus vandens, svogūnus ir lauro lapą. Nustatykite troškinimo programą 1 valandai.
Žingsnis 2
Po 30 minučių ištraukite žuvį, sudėkite bulves, pipirus ir pomidorus. Atskirkite žuvį nuo kaulų ir įdėkite atgal į multicookerį. Ir virkite dar 30 minučių. Baigiant virti įberkite žolelių.
Kategorijos