Publikavimo data: 2025-08-17
Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba
Šią sriubą galima lengvai išvirti, jei nusipirkote rausvąją lašišą kartu su galva. Sriuba būna soti ir labai skani. Išbandykite!
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite rausvosios lašišos galvą, uodegą, pelekus ir kaulus, išimkite žiaunas. Iš viso to išvirkite sultinį.
Žingsnis 2
Nukoškite sultinį, išimkite žuvį, kad gabaliukai būtų be kaulų.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite didelį svogūną.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į perkoštą sultinį. Palaukite, kol bulvės išvirs. Pagardinkite druska, pipirais, lauro lapu, svogūnu ir žuvies gabalėliais. Dar šiek tiek pavirkite.
Žingsnis 5
Sriuba paruošta. Galite pilti į lėkštes.
Kategorijos