Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba

Šią sriubą galima lengvai išvirti, jei nusipirkote rausvąją lašišą kartu su galva. Sriuba būna soti ir labai skani. Išbandykite!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba Žingsnis 1
Gerai nuplaukite rausvosios lašišos galvą, uodegą, pelekus ir kaulus, išimkite žiaunas. Iš viso to išvirkite sultinį.

Žingsnis 2

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba Žingsnis 2
Nukoškite sultinį, išimkite žuvį, kad gabaliukai būtų be kaulų.

Žingsnis 3

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite didelį svogūną.

Žingsnis 4

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į perkoštą sultinį. Palaukite, kol bulvės išvirs. Pagardinkite druska, pipirais, lauro lapu, svogūnu ir žuvies gabalėliais. Dar šiek tiek pavirkite.

Žingsnis 5

Virtos rausvosios lašišos galvos sriuba Žingsnis 5
Sriuba paruošta. Galite pilti į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos