Virtos skumbrės sriuba su perlinėmis skumbrėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Virtos skumbrės sriuba su perlinėmis skumbrėmis

Ucha - garsi rusiška žuvies sriuba, pasižyminti sodrumu ir skoniu. Skumbrės sriuba nuo ukha skiriasi tik tuo, kad ji gaminama iš upinių žuvų. Tačiau šis skirtumas skumbrės sriubai tik į naudą, nes unikalus subtilus šios žuvies skonis kartu su kvapniomis šviežiomis daržovėmis ir perlovka sukuria visiškai naują patiekalą, kurį bent kartą gyvenime turėtų paragauti kiekvienas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos skumbrės sriuba su perlinėmis skumbrėmis Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite stambiais gabalais, morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o bulves stambiai sukapokite. Skumbrę suberkite į verdantį vandenį, virkite 10-15 minučių, tada ištraukite ir palikite atvėsti. Į sultinį suberkite bulves, druską ir lauro lapą. Atskirai nedideliame kiekyje aliejaus pakepinkite morkas ir svogūnus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Virtos skumbrės sriuba su perlinėmis skumbrėmis Žingsnis 2
Išvirkite avinžirnius. Į sultinį sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus, šiek tiek pavirkite ir sudėkite perlines kruopas. Išvalykite žuvį nuo kaulų ir taip pat įpilkite į sultinį. Leiskite sriubai virti 10 minučių, tuo metu susmulkinkite petražoles. Nuimkite sriubą nuo viryklės ir leiskite jai pastovėti dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos