Publikavimo data: 2024-09-16
Viso grūdo duonos sumuštinis su karbonadu
Pirmasis sumuštinis buvo pagamintas XVIII a. pradžioje, kai lošėjas grafas Montague, norėdamas netrukdyti žaidimui, paprašė virėjo patiekti mėsą tarp dviejų duonos riekelių. Jis nenorėjo nutraukti žaidimo ir susitepti rankų. Bėgant šimtmečiams sumuštinis patyrė daugybę modifikacijų ir variantų. Šiuo metu sumuštinis gaminamas iš 2 kvadratinių duonos riekelių, skirtų skrudinti. Tarp jų dedamas įdaras.
Žingsnis 1
Sausoje įkaitintoje keptuvėje apkepkite duoną iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Agurką, karbonadą ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Padažą užtepkite ant abiejų duonos riekelių. Ant vienos duonos pusės uždėkite salotų lapą, agurką, karbonadą ir sūrį.
Žingsnis 4
Sumuštinį uždenkite antrąja duonos riekele, perpjauta per pusę. Gero apetito!
Kategorijos