Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos ir aisbergo salotos
Tai greitos ir paprastos salotos su virta vištienos filė, aisbergo salotomis, čederio sūriu, agurkais, pomidorais ir kiaušiniais. Vietoj čederio galite naudoti, pavyzdžiui, parmezaną ar kitą kietąjį sūrį. Į salotas taip pat galite įdėti žaliųjų svogūnų, kad jos būtų aštresnės. O pabaigai patiekalą pabarstykite smulkintais krapais, petražolėmis arba kalendromis.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Filė 20-25 min. virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje ant vidutinės ugnies, tada atvėsinkite. Kiaušinius virkite verdančiame vandenyje 8-10 minučių, tada atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Mėsą, kiaušinius, pomidorus ir agurkus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną, kiaušinius, pomidorus, agurkus, sūrį ir aisbergo salotas į salotinę. Apibarstykite druska, pipirais, pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos