Vištienos ir aisbergo salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos ir aisbergo salotos

Tai greitos ir paprastos salotos su virta vištienos filė, aisbergo salotomis, čederio sūriu, agurkais, pomidorais ir kiaušiniais. Vietoj čederio galite naudoti, pavyzdžiui, parmezaną ar kitą kietąjį sūrį. Į salotas taip pat galite įdėti žaliųjų svogūnų, kad jos būtų aštresnės. O pabaigai patiekalą pabarstykite smulkintais krapais, petražolėmis arba kalendromis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos ir aisbergo salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Filė 20-25 min. virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje ant vidutinės ugnies, tada atvėsinkite. Kiaušinius virkite verdančiame vandenyje 8-10 minučių, tada atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Mėsą, kiaušinius, pomidorus ir agurkus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Vištienos ir aisbergo salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną, kiaušinius, pomidorus, agurkus, sūrį ir aisbergo salotas į salotinę. Apibarstykite druska, pipirais, pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos