Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos ir anakardžių salotos
Salotos su vištiena gali būti labai skirtingos - nuo gerai žinomų ir sudėtingų "Granatų apyrankės" ar salotų su ananasais ir vištiena iki neįprasto, bet paprasto vištienos patiekalo su anakardžių riešutais. Salotoms rinkitės tiesiog skrudintus riešutus be druskos ar kitų priedų. Pirmenybę teikite nesmulkintiems anakardžių riešutams, nes jie ilgiau išsilaiko ir suteikia patiekalams estetiškesnę išvaizdą.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kepkite vištienos filė 1 valgomajame šaukšte augalinio aliejaus keptuvėje 15 minučių, tada atvėsinkite. Saliero stiebą supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, laimo žievelę ir sultis, augalinį aliejų ir druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Salotinėje sumaišykite keptos vištienos gabalėlius, salierų stiebų griežinėlius, vynuoges, anakardžius ir laimo padažą. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Kategorijos