Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos ir kario salotos
Salotos su vištiena, paprikomis, Pekino kopūstais ir indiško kario prieskoniais - vien dėl ingredientų pavadinimo verta rinktis: tikras geografinis atlasas! Kvapnusis karis gaminamas iš ciberžolės šaknies ir naudojamas mėsai, paukštienai, ryžiams, daržovėms ir net nealkoholiniams gėrimams dažyti bei gardinti. Jei norite, kad šios lengvos salotos būtų dar labiau dietinės, sūdykite jas ne valgomąja, o jūros druska.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištieną, papriką ir kopūstus supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Kai filė pradės ruduoti, pagardinkite druska, pipirais ir kariu, išmaišykite ir kepkite dar 5-10 minučių. Tada supilkite actą, dar kartą išmaišykite, nukelkite keptuvę nuo kaitlentės ir atvėsinkite filė.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite Pekino kopūstus, paprikas ir filė kartu su skysčiu iš keptuvės. Salotas išmaišykite ir palikite 20-30 min.
Kategorijos