Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos ir porų salotos
Porai virtuvėje sutinkami rečiau nei paprasti, ropiniai svogūnai. Tačiau pastaruoju metu šis naudingas produktas labai išpopuliarėjo. Porai vartojami švieži, sūdyti, marinuoti, džiovinti, šaldyti. Juos galima naudoti atskirai arba kaip patiekalų ingredientą. Iš tokio svogūno ir vištienos galima pasigaminti sveikų salotų. Jų paruošimas užims nedaug laiko, tereikia iš anksto išvirti vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Porus smulkiai supjaustykite, pasūdykite ir palikite porą minučių pastovėti. Įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Vištieną ir kiaušinius sudėkite į gilų dubenį. Iš kukurūzų ir ananasų skardinių nusausinkite skystį ir sudėkite juos į salotas. Nuspauskite porus ir sudėkite juos prie likusių ingredientų. Pagal skonį pasūdykite, pabarstykite cukrumi. Įpilkite majonezo ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos