Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos ir traškučių salotos
Šis receptas padės jums paruošti įdomų patiekalą, kuriame švelni vištienos filė puikiai dera su sultingais kukurūzais ir traškiais traškučiais. Paruoštos salotos bus labai sultingos, švelnios ir maistingos. Jei norite, patiekalą galite paįvairinti pridėdami daržovių, pavyzdžiui, agurkų. Tačiau majonezą recepte galima pakeisti neriebia grietine arba natūraliu jogurtu. Dėl to salotų kaloringumas gerokai sumažės, o skonis taps įdomesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Pastatykite ant ugnies keptuvę su augaliniu aliejumi. Kol aliejus įkaista, supjaustykite vištienos filė maždaug 1,5 cm storio plokštelėmis. Tada sudėkite mėsą į keptuvę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite filė iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į serviravimo lėkštę sudėkite konservuotus kukurūzus, suformuokite iš jų apskritimą - būsimų salotų formą. Viršų kukurūzų uždenkite majonezo tinkleliais. Supjaustykite keptą vištieną nedideliais gabalėliais ir išdėliokite ją kaip antrąjį sluoksnį. Ant viršaus paskleiskite korėjietiškų morkų sluoksnį ir uždenkite jį majonezo tinkleliais. Rankomis sutrupinkite traškučius ir jais pabarstykite salotas.
Kategorijos