Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos

Sveikas ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis pietums ar vakarienei. Jį lengva paruošti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos Žingsnis 1
Nuo vištienos šlaunelių nuimkite odą, sudėkite į dubenį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite odą augaliniame aliejuje, kol paruduos.

Žingsnis 2

Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 3

Nulupkite ridikėlius, sutarkuokite juos stambia tarka.

Žingsnis 4

Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos Žingsnis 4
Sudėkite ridikėlius, keptos vištienos gabalėlius ir svogūnėlius. Į dubenį supilkite šiek tiek riebalų nuo svogūnų laiškų, įpilkite augalinio aliejaus su žolelėmis, acto ir druskos. Išmaišykite ir pagardinkite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos