Publikavimo data: 2024-06-22
Vištienos ir žaliųjų ridikėlių salotos
Sveikas ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis pietums ar vakarienei. Jį lengva paruošti.
Žingsnis 1
Nuo vištienos šlaunelių nuimkite odą, sudėkite į dubenį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite odą augaliniame aliejuje, kol paruduos.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Nulupkite ridikėlius, sutarkuokite juos stambia tarka.
Žingsnis 4
Sudėkite ridikėlius, keptos vištienos gabalėlius ir svogūnėlius. Į dubenį supilkite šiek tiek riebalų nuo svogūnų laiškų, įpilkite augalinio aliejaus su žolelėmis, acto ir druskos. Išmaišykite ir pagardinkite salotas.
Kategorijos