Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos salotos "Orange Slice"
Į originalų salotų patiekalą "Apelsinų skiltelė" verčia atkreipti į jį dėmesį. Ją paprasta paruošti, o ingredientų derinys suteikia labai subtilų skonį. Tarkuotas sūris ir vištienos kiaušinis suteikia salotoms pikantiškumo. Keptos daržovės ir grybai padarys salotas sveikesnes ir dar skanesnes! Rūkyta vištienos filė ir padažas sukuria subtilią salotų tekstūrą. Vištienos krūtinėlės mėsa yra viena iš dietinių mėsų, todėl ji dažnai naudojama sveikos mitybos dietų receptuose. Joje taip pat yra daug baltymų, kurių žmogaus organizmui tiesiog būtina.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę ir majonezą santykiu 1 : 1.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite vištieną, morkas ir svogūnus. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais išilgai kotelio.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Taip pat sutarkuokite kietai virtą vištos kiaušinį.
Žingsnis 4
Paimkite gilią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Pirmiausia keptuvėje apkepkite tik svogūnus, paskui morkas. Į morkas suberkite papriką ir kepkite, kol suminkštės. Viską išimkite iš keptuvės ir joje pakepinkite grybus.
Žingsnis 5
Paimkite gražią lėkštę ir sudėkite ant jos kepintų svogūnų sluoksnį. Šį sluoksnį patepkite majonezo ir grietinės mišiniu. Išdėliokite rūkytos vištienos gabalėlius ir vėl užtepkite salotų sluoksnį.
Žingsnis 6
Taip pat į lėkštę sluoksniais sudėkite pusę tarkuoto sūrio, tarkuotą vištienos kiaušinį ir padažą. Į salotas sudėkite keptus grybus ir užpilkite padažu.
Žingsnis 7
Aplink salotų kraštus išdėliokite griežinėliais supjaustytas morkas. Iš morkų suformuokite oranžinių griežinėlių raštą. Salotos paruoštos!
Kategorijos