Publikavimo data: 2024-09-14
Vištienos salotos su grybais
Šiose salotose yra nedaug ingredientų, tačiau jos nepraranda savo skonio. Jei, kaip ir aš, mėgstate vištieną, jums tikrai patiks. Salotas galima patiekti šiltas arba šaltas. Jų nerekomenduojama ilgai laikyti, nes vištiena gali apkarsti.
Žingsnis 1
Supjaustykite duoną kubeliais, sudėkite į lėkštę ir 4 minutes pašaukite į mikrobangų krosnelę. Kas minutę išimkite lėkštę ir pamaišykite džiūvėsėlius, kad jie tolygiai iškeptų. Pusę išvirusių džiūvėsėlių sumalkite į džiūvėsėlių mišinį, o kitą pusę pasilikite salotoms papuošti.
Žingsnis 2
Filė supjaustykite juostelėmis, pabarstykite druska ir pipirais, apvoliokite džiūvėsėliuose, supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę ir kepkite aliejuje 10-15 min. ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus ir sudėkite juos į keptuvę su mėsa. Kepkite dar 15-18 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Gautą mišrainę sudėkite į lėkštę arba salotinę, įpilkite majonezo (tiesiog šaukštelį), sumaišykite visus ingredientus.
Kategorijos